Sarunas par atbildību

IMG_8170

Ja mēs dodamies pie Jums ciemos, tad mājās braukt vēlamies ar apziņu, ka esat dzirdējuši, sadzirdējuši, sapratuši un ikviens no Jums rīkosies, lai Jūsu mīluļi nekad nenonāktu uz ielas vai patversmē un lai Jūs, domājot, nevis tikai jūtot, prastu palīdzēt nelaimē nonākušam dzīvniekam.

Sarunas par atbildību nav izklaide un mēs trikus nerādīsim. Būs foto, būs video, būs jautājumi Jums – kas tad ir atbildīgs saimnieks? Būs iespēja izmēģināt un sajust, kā četrkājainais mīlulis var iedvest mieru pēc garas skolas vai darba dienas. Būs konkursiņi – par grāmatām, dzīvniekiem un mūziku. Būs balvas, ko nodrošinām mēs un talkā nāk apgāds “Zvaigzne ABC”.

Atbildības stundu vada 7 gadus jauna, izglābta Austrumeiropiete Lote un viņas saimniece Zanda.

Sarunas ir domātas visa vecuma auditorijām. Protams, jo mazāks ir cilvēku skaits, jo lielāka iespēja katram pieskarties, sajust, uzdot jautājumu, pastāstīt …

IMG_8159xs

Lielākām auditorijām sarunas pārvēršas par nelielu uzvedumu – dzejā un mūzikā. 12 skaudru, sirsnīgu un patiesu dzīvnieku stāstu “Mums vienas asinis tev un man” un mazās Pogas “Poga – pasaka maziem un lieliem”  fragmentus lasa rakstniece un aktrise Dace Priede. Dacei ir iespēja talkā aicināt savus mīļus draugus – Zigurdu Neimani, Anriju Sirmo. Skan tautā zināmas un līdzi dziedamas sirsnīgas dziesmas un pavisam jaunas dziesmas no mūziķa un komponista Jāņa Radziņa “Sirds dziesmu” cikla. Pašiem mazākajiem būs muzikālas rotaļas.

Katru pasākumu noslēdzam ar kopbildēm, kuras pēc tam sūtam visiem gribētājiem.

IMG_6559

Pēc pasākuma ir iespēja iegādāties Daces Priedes un Zandas Radziņas  grāmatas ar autogrāfu un veltījumu. Ir iespēja vienkārši parunāties, jo laiks netiek skaitīts.

IMG_4254 Poga plakatam

Par mūsu ciemošanos – skolā, nometnē, kultūras namā, bibliotēkā …, lūdzu, rakstiet – lurda.biedriba@gmail.com, zvaniet : 25456166 – Zanda .

Komentēt