Mēs

                                                           LURDA – labo un radošo darbu apvienība dibināta 15. janvārī 2015.gadā Kuldīgā pasākumā

                                                                                                           Sarunās dzejā un mūzikā par atbildību. 

Mūsu komanda :

Dace Priede – rakstniece – 11 grāmatu autore, aktrise un režisore, skatuves runas pasniedzēja, teologs, rokdarbniece, mamma un vecmāmiņa. 

ulu 259 2

Jānis Radziņš – mūziķis, tautiņinstrumentālists, komponists, studijas “Grieži” vadītājs, veido fantastiskus aranžējumus, tētis, vectētiņš.

ulu 177

Aneta Tarasova – jaunā dziedātāja, ļoti mīl zirgus, komponē dziesmas.

ulu 330 1

Zanda Tarasova – komandas menedžere, izcils pārdevējs, lieliska mamma.

 IMG_4162

Zanda Bērziņa – foto, rakstu darbi, sarunas par atbildību un cilvēcību, mamma.

Profila_bildes_2

Loteatbildības skolotāja. Lielākajā Latvijas dzīvnieku patversmē “Ulubele” adoptēts suns. Daces grāmatas “Mums vienas asinis tev un man” Vilcene.

Lote rudeni

Mūsu biedrības mērķi :

  • Veicināt un atbalstīt krīzes situācijā nonākušu sieviešu, kā arī jauniešu integrāciju sabiedrībā, mazinot sociālo spriedzi.

  • Sniegt iespēju talantīgiem Latvijas bērniem un jauniešiem no mazturīgām ģimenēm, tai skaitā bērniem un jauniešiem ar īpašām vajadzībām, apgūt vokālās un publiskās runas prasmes pie profesionāliem pasniedzējiem.

  • Organizējot pieredzes apmaiņas praktiskos seminārus mūzikas, publiskās runas un teātra pulciņu pasniedzējiem Latvijas lauku skolās un jauniešu centros, vadot mūzikas, vokālās, publiskās runas mākslas meistarklases Latvijas lauku skolās un jauniešu centros, tai skaitā bērniem un jauniešiem ar īpašām vajadzībām – attīstīt un uzlabot interešu izglītības kvalitāti Latvijas novados.

  • Sadarbojoties ar valsts, pašvaldību iestādēm un NVO, organizējot dažāda mēroga labdarības projektus, sekmēt sociālās atbildības veicināšanu

  • Radīt profesionālu, darbspējīgu organizāciju, kas spētu sniegt praktisku atbalstu interešu izglītības attīstībā Latvijas novados.

  • Piedalīties Latvijas Republikas interešu izglītības politikas veidošanā, t. sk. mūžizglītības politikas veidošanā un attīstībā.

Komentēt